Over Dorley

Passie, specialisatie en de beste prijs/kwaliteit zijn de code woorden van Dorley Plants.

Dorley Plants & Flowers is een tuincentrum gelegen in Laarne die wordt geleid door een jong en gedreven koppel, Dorano en Ashley. De volgende generatie van het familiebedrijf die enorm veel passie opbrengen voor hun vak.

Wat begon als als enkel kwekerij is nu uitgegroeid tot een volwaardig tuincentrum.

Naast onze kwekerij en tuincentrum zijn wij ook te vinden op de markt in Arlon en Mons.

Waarom Dorley ?

·      100% PEROONLIJK ADVIES 

  

Wij willen elke klant zo goed mogelijk helpen met persoonlijk en deskundig advies. Het geven van de juiste en nodige informatie omtrent verzorging en onderhoud, het kiezen van de juiste planten voor uw tuin/terras en advies geven omtrent beplanting of herplanting op een duurzame en betaalbare manier. Wij bieden ook een extra service aan zoals het inplanten en thuis leveren van grote bomen, planten of struiken.  
U tevreden = wij tevreden!  

 

·      100% KWALITEIT EN VERSHEID 

  

Bij ons staat de prijs/kwaliteit op nummer 1. Wij willen iedereen voorzien van de beste kwaliteit en de meest verse producten. In onze eigen kwekerij hanteren wij het beste kweekproces. Door gebruik van de juiste grond, voedingsstoffen, verpakkingsmateriaal en sproeimethodes. Niet alleen onze eigen kweek, maar ook alle andere producten die wij inkopen komen van de meest kwalitatieve bedrijven die evenveel passie tonen in hun vak als ons. Zij die ook duurzaam en milieuvriendelijk te werk gaan. 

 

 

·      100% GROEN 

 

Wij werken iedere dag in en met de natuur, deze trachten wij dan ook te respecteren. Wij investeren continu in onze duurzame teeltproductie dit adhv milieuvriendelijke en recyclebare potten, de juiste middelen om ziektes op bloemen en planten te voorkomen, opvangen van regenwater die nadien wordt gefilterd, etc..  

Naast onze eigen kweek specialiseren wij ons ook in tropische planten zoals olijfbomen, palmbomen, vijgenbomen, etc.  Wij gaan meerdere keren per jaar naar Italie en Spanje om rechtstreeks bij de kweker onze tropische planten uit te gaan kiezen. Wij hebben een prachtig, uitgebreid assortiment en dit aan een scherpe prijs. 100% winterhard! Wij leveren aan huis en helpen bij het inplanten of verpotten de plant bij ons op het bedrijf met een mooie terraspot naar wens.

Wenst u meer info over de mogelijkheden of heeft een u specifieke vraag? Vul dan gerust ons contactformulier in, geef een belletje of breng ons een bezoekje in de winkel.