Sale!

Alocasia Dragon Scale

Original price was: €13,50.Current price is: €5,00.

Pot dia 14

Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel.

Description

Deze plant zul je niet veel tegenkomen. Grijp dus nu je kans als je graag een exclusief item in huis wilt hebben!

Iedereen kent wel de verhalen over draken en andere grote monsters. Je kunt nu een eigen monster in huis halen met deze Alocasia Dragon Scale. In tegenstelling tot de verhalen van de draken en monsters doet deze plant niemand kwaad. Je hoeft de Alocasia alleen een mooi plekje te geven in huis en te genieten van zijn aanwezigheid! De Alocasia Dragon Scale is een plant welke deel uitmaakt van het geslacht Alocasia en de familie Araceae. Deze plant, die oorspronkelijk uit Zuid-Azië en Oost-Australië komt, is een tropische plant die gewoonlijk in het regenwoud groeit. Het geslacht telt meer dan 70 soorten die in het wild groeien. De Alocasia Dragon Scale is een bijzondere en exclusieve plant. Zoals de naam al doet vermoeden doen de bladeren denken aan de schubben van een draak. Het patroon op de bladeren geeft een soort 3D effect. Een echte eyecatcher dus!

De Alocasia Dragon Scale is op veel plekken in huis een tevreden plant, zet de plant alleen niet in de felle zon om de prachtige bladeren te beschermen tegen verbranding. De keuken of badkamer zijn ook zeer geschikte standplaatsen omdat het warm en vochtig is. Geef de plant regelmatig water zodat de grond niet teveel uitdroogt. Bij teveel water verkleuren de bladeren geel. Minder dan je aantal gietbeurten. Ook vindt de Dragon Scale het fijn om af en toe met de plantenspuit verneveld te worden.  Spray één keer per week. Oude bladeren worden bruin en vallen af. Krijgt je Alocasia genoeg licht en water? Dan groeien er vanzelf weer nieuwe bladeren aan.

Alocasias druppelen regelmatig water van het blad. Dit is normaal en niet te voorkomen. Dit heet guttatie.

Goude tip: Lauwwarm water is veel gezonder voor uw kamerplant als koud water!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alocasia Dragon Scale”